Hur man använder styrratten och manöverratten

Hur man använder styrratten

Du kan välja önskad inställning med styrratten genom att antingen vrida på den eller genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på den. Valet matas in när man trycker i mitten på styrratten.

Standardinställningarna för ovansidan/undersidan/vänster sida/höger sida och mitten på styrratten är enligt följande.

Ovansida: visningssätt (DISP)
Undersida: Expon.kompens. ()
Vänster sida: Matningsläge (/)
Höger sida: ISO (ISO)
Mitten: Inte inställt

Det går även att ställa in önskad funktion för undersidan/vänster sida/höger sida och mitten på styrratten.
Under uppspelning går det att hoppa till nästa/föregående bild genom att trycka på höger/vänster sida på styrratten eller vrida på styrratten.

Använda manöverratten

Används för att snabbt justera inställningarna för respektive tagningsläge.

Följande förfarande används för situationer där [Fotoläge] är satt till (Manuell exponering).

: Ställ in önskat bländarvärde genom att vrida på manöverratten.

: Ställ in önskad slutartid genom att vrida på styrratten.