Hur man använder de olika MENU-punkterna

Det går att ändra inställningar för alla kamerafunktionerna, inklusive tagning, uppspelning och användningssättet. Det går även att utföra kamerafunktioner från MENU-skärmarna.

1. Visa menyskärmen

Slå på kameran och tryck sedan på MENU-knappen.

Menyskärmen visas.

2. Välja inställning och bekräfta inställningsvärdet

Välj önskad menyinställning genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten eller genom att vrida på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.
    Välj en inställning och välj sedan önskat värde med hjälp av styrratten. Tryck i mitten på styrratten för att bekräfta.

Gör på följande sätt för att ändra [JPEG-kvalitet] från [Fin] till [Extra fin] i tagningsläget för stillbilder.

Välj [JPEG-kvalitet] genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten och sedan i mitten på styrratten.

Välj [Extra fin] genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och sedan i mitten på styrratten.

[JPEG-kvalitet] sätts till [Extra fin].

Förberedelser och grundläggande funktioner