Hur man använder kameraguiden

Kamerans [Kameraguide] visar beskrivningar av MENU-alternativ, Fn (funktion)-alternativ och inställningar.

1. Välja ett MENU- eller Fn-alternativ för vilket du vill se en beskrivning

Sätt på kameran och tryck på MENU-knappen eller Fn (funktion)-knappen.

Välj det alternativ för vilket du vill se en beskrivning genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten.

2. Visa beskrivningar

Tryck på (radera)-knappen.
    Beskrivningen för alternativet som du valde i steg 1 visas.