Filminspelning

Gör på följande sätt för att spela in filmer med hjälp av [Intelligent auto] (som låter dig spela in filmer med automatisk scenigenkänning).

1. Slå på kameran

Sätt ON/OFF-knappen (strömbrytaren) i läget ON.

2. Välja filminspelningsläget

Tryck på stillbild/film/S&Q-knappen för att välja filminspelningsläget.
    Ikonen visas längst upp till vänster på bildskärmen i filminspelningsläget.

3. Välja [Intelligent auto]

MENU → (Kamerainst.2) → [Fotoläge] → [Intelligent auto]

4. Starta inspelningen

Tryck på MOVIE-knappen för att börja filma.
    Funktionen för att starta/stoppa filminspelningen är tilldelad till MOVIE (film)-knappen i standardinställningarna. Du kan börja filma från tagningsläget för stillbilder genom att trycka på MOVIE-knappen.

5. Stoppa inspelningen

Tryck på MOVIE-knappen igen för att avsluta filminspelningen.