Remote-fönstret

När kameran ansluts till datorn går det att ta bilder från datorn med hjälp av Remote. Det går att ändra tagningsinställningarna från datorn. Det går även att tända ett rutmönster, utföra intervalltagning, mm.
Om du använder en kamera med [Mlttag. bildp.just]-funktion går det att utföra multitagning med bildpunktsjustering i Remote-läget. [Detaljer]

Observera

• Beroende på kameran kan det hända att Live View-skärmen inte visas. Se följande webbsida för information om vilka modeller som stöds. [Detaljer]

Remote-fönstret

Remote

Live View-skärmen (A) och manöverpanelen (B) visas i Remote-fönstret.

På Live View-skärmen visas det som syns genom kameran för tillfället (eller filmen som håller på att spelas in).

På manöverpanelen går det att göra grundläggande tagningsinställningar för t.ex. exponeringen och bildkvaliteten. Inställningarna börjar gälla direkt på kameran.