Registrering av externa program

Det går att registrera externa program för Imaging Edge i förväg, och sedan justera de visade bilderna med de externa programmen. Det går att registrera upp till tre externa program.

För somliga program som har importfunktioner för tagningsmaterial (t.ex. Adobe Lightroom, Capture One, mfl) kan man behöva justera inställningarna i det programmet. [Detaljer]

För att associera ett externt program med Viewer

1. Välj [Inställningar] på [Verktyg]-menyn i Viewer-läget. Välj fliken [Externt program].

Det bildbehandlingsprogram som är registrerat för tillfället visas.

Externt program
  2. Välj [Lägg till] för att lägga till ett nytt externt program. Välj [Redigera] för att redigera ett program som redan är registrerat.

Ställ in externt program
  3. Välj [OK].

4. Om du vill ändra vilken mapp som filer ska överföras från till det externa programmet, så välj [Bläddra] under [Spara i].

Ange en mapp och välj [OK].

För att associera ett externt program med Remote

1. Välj [Inställningar] på [Verktyg]-menyn i Remote-läget. Välj fliken [Förhandsgranska].

Inställningar
  2. Välj [Visa förhandsgranskning med det valda programmet].

3. Välj det externa programmet som ska registreras under [Inställningar].